Mesaj gönder
Bizimle iletişim kur
Kenny

Telefon numarası : +86-13580461643

Naber : +8613580461643

Birlikte, Covid-19'a karşı savaşalım.

March 20, 2020

Sayın ortaklarımız:

As we all know, the Covid-19 has affected our world to varying degrees. Hepimizin bildiği gibi, Covid-19 dünyamızı çeşitli derecelerde etkiledi. Situation in China is getting better, but other countries are getting worse. Çin'deki durum iyileşiyor, ancak diğer ülkeler kötüleşiyor. Based on our anti-virus experience and analysis of the current economic situation in China, we have the following suggestions: Anti-virüs deneyimimize ve Çin'deki mevcut ekonomik durum analizimize dayanarak, aşağıdaki önerilerimiz var:

 

BİRİNCİ KISIM: Covid-19'un Önlenmesi

1. Ellerinizi sık sık yıkayın ve el sıkışmaktan kaçının.

2. It's necessary to wear a mask. 2. Maske takmak gerekir. The mask can prevent droplets of the infected person from scattering into the air, and prevent healthy people from absorbing virus. Maske, enfekte kişinin damlacıklarının havaya saçılmasını önleyebilir ve sağlıklı insanların virüsü emmesini önleyebilir. When go to the hospital,you need to wear N95 or surgical masks; Hastaneye giderken N95 veya cerrahi maske takmanız gerekir; but in daily life, we can just wear disposable medical masks. ama günlük hayatta, sadece tek kullanımlık tıbbi maskeler giyebiliriz.

3. Evinizi ve ofisinizi her gün dezenfekte edin (ancak dezenfeksiyon malzemelerini doğru kullanmayı unutmayın, aksi takdirde yangına neden olabilir).

4. Kalabalık bir yere gitmekten veya partilere katılmaktan kaçının.

5. Just feel free to let me know if any need of masks or other anti-epidemic materials. 5. maskeler veya diğer anti-epidemik malzemeler herhangi bir ihtiyaç varsa bana bildirmekten çekinmeyin. If they can be delivered to your countries successfully (depend on your custom policy), we will try our best to provide them for you. Ülkenize başarıyla teslim edilebilirlerse (özel politikanıza bağlı olarak), bunları sizin için sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

İKİNCİ KISIM: İşletmeler için işbirliği:

1. As the manufacturing center in the world, China has resumed normal production. 1. dünyada üretim merkezi Olarak, çin normal üretim devam etti. We will continue to provide you high quality products and best services. Size yüksek kaliteli ürünler ve en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

2. Pazarlama araştırmamıza göre, Covid-19 döneminde ticari araçlara olan artan talep nedeniyle (ISUZU, HINO gibi) ticari araçlara olan talep artmaktadır.

3. Due to the shortage of raw materials and labor, some products' price may increase, and delivery time may also be extended. 3. nedeniyle hammadde sıkıntısı ve emek, bazı ürünlerin fiyatı artabilir, ve teslim süresi de uzatılabilir. We suggest that you can plan order in advance according to your needs in several months. Siparişinizi birkaç ay içinde ihtiyaçlarınıza göre önceden planlayabilmenizi öneririz. For example, if you made purchase plan for 2 months' stocking previously, now you can consider 3-4 months. Örneğin, daha önce 2 aylık stoklama için satın alma planı yaptıysanız, şimdi 3-4 ay düşünebilirsiniz. Then we can arrange your order faster. Sonra siparişinizi daha hızlı düzenleyebiliriz.

4. The situation of the Covid-19 may affect your country's import policy. 4. Covid-19'un durumu ülkenizin ithalat politikasını etkileyebilir. We recommend partial shipment for your order. Siparişiniz için kısmi sevkiyat yapmanızı öneririz. For example, when your order is 60-70% ready, it's better to deliver them first. Örneğin, siparişiniz% 60-70 hazır olduğunda, önce siparişinizi vermek daha iyidir. The other parts can be delivered on next shipment. Diğer parçalar bir sonraki sevkiyatta teslim edilebilir. In this way, you can receive and sell the goods as soon as possible. Bu şekilde, malları mümkün olan en kısa sürede alabilir ve satabilirsiniz.

5. Please pay close attention to your country's import custom policy during this special period. 5. Bu özel dönemde ülkenizin ithalat özel politikasına dikkat edin. If there are any policy change, please inform us as soon as possible. Herhangi bir politika değişikliği varsa, lütfen en kısa zamanda bizi bilgilendirin.

 

Hope the above suggestions will help you. Yukarıdaki önerilerin size yardımcı olacağını umuyoruz. In this period, we need closer communication and cooperation, which will make us stronger both together. Bu dönemde, ikimizi birlikte daha güçlü hale getirecek daha yakın iletişim ve işbirliğine ihtiyacımız var.

En iyi dileklerimle.

hakkında en son şirket haberleri Birlikte, Covid-19'a karşı savaşalım.  0

hakkında en son şirket haberleri Birlikte, Covid-19'a karşı savaşalım.  1

hakkında en son şirket haberleri Birlikte, Covid-19'a karşı savaşalım.  2